ارسال رایگان سفارش های بالای 700 هزار تومان ارسال رایگان سفارش های بالای 700 هزار تومان
  • انتخاب واحد پول:

آشنایی با برنامه‌های کتابخوان‌های الکترونیک از تعریف تا برنامه و کاربرد

۱۸ خرداد ۱۴۰۳ ۱۰:۰۶:۴۲ ب.ظ

در قالب یک کتاب بررسی شده است؛
آشنایی با برنامه‌های کتابخوان‌های الکترونیک از تعریف تا برنامه و کاربرد
کتاب «آشنایی با کتابخوان‌های الکترونیکی»، مخاطبان را با تاریخچه، انواع برنامه‌ها، دستگاه‌ها و بهترین برنامه‌های این فناوری جدید آشنا می‌سازد.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «آشنایی با کتابخوان‌های الکترونیکی» اثری از نشر کتابدار است که با همکاری جمعی از مولفان زینب صفوی، دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه الزهراء، امیر غائبی، دکترای علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه الزهراء و رویا برادر، دانشیار بازنشسته گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه الزهراء در ۱۲۱ صفحه، در ۵۰۰ نسخه به بهای ۷۵ هزار تومان وارد بازار کتاب شده است.
 
کتاب «آشنایی با کتابخوان‌های الکترونیکی» در سه فصل تدوین گردیده است. این کتاب در فصل نخست درباره دستگاه‌های کتابخوانی الکترونیکی توضیح می‌دهد. مخاطبان در این فصل با تاریخچه ظهور دستگاه‌های کتابخوانی الکترونیکی و ویژگی‌های این دستگاه‌ها، انواع دستگاه‌های کتابخوانی الکترونیک و دستگاه‌های مناسب برای خواندن الکترونیکی آشنا می‌شوند.
 
خوانندگان کتاب «آشنایی با کتابخوان‌های الکترونیکی» در فصل دوم با تعریف برنامه‌های کتابخوان الکترونیکی، انواع برنامه‌های این دستگاه‌ها، برنامه‌های کتابخوان الکترونیکی عمومی، نمونه برنامه‌های خارجی این دستگاه‌ها، معرفی انواع برنامه‌های کتابخوان الکترونیکی مانند طاقچه، فیدیبو، کتابراه، فراکتاب و کتابچین، پاتوق کتاب، انواع کتاب گویا، صوتی و برنامه‌های کتابخوانی مناسب برای خواندن آشنا می‌شوند. فصل سوم این کتاب از چالش‌های گسترش کتابخوان‌های الکترونیکی و آینده خواندن سخن می‌گوید.
 
در بخش پیشگفتار این کتاب آمده است: «به اعتقاد کاربران، خواندن جدیدی پیش روی علاقه‌مندان به خواندن قرار داده شده است. به اعتقاد کاربران، خواندن از طریق دستگاه‌های کتابخوان راحت‌تر و همراه با انعطاف‌پذیری بیشتری است اما مساله‌ای که مانع از استفاده از این تکنولوژی می‌شود، قیمت آنهاست. با نصب برنامه‌های کتابخوان الکترونیکی در دستگاه‌های عمومی مانند تلفن همراه هوشمند، تبلت، آی‌پد و امثال آنها که اغلب در دسترس افراد جامعه هستند، می‌توان مشکل قیمت خرید دستگاه اختصاصی ویژه خواندن را حل کرد.»
 
کتاب «آشنایی با کتابخوان‌های الکترونیکی» در بخش آینده خواندن درباره چالش‌های گسترش کتابخوانی توضیح می‌دهد.
این بخش از چالش‌هایی مانند نوع و تنوع موضوعی منابع اطلاعاتی موجود و آگاهی از کیفیت محتوای ارائه شده که مطابق نیاز و خواسته کاربر باشد، اندازه صفحه نمایش دستگاه‌های کتابخوان، قابلیت استفاده از رابط کاربری، تعداد قالب‌ها و محدودیت‌هایی که ناشران برای استفاده از کتابخوان‌های الکترونیکی قائل می‌شوند، ترس از پیچیدگی فناوری، دشواری استفاده از کتابخوان‌های الکترونیکی صحبت می‌کند.
 
 
 
جهت اطلاع از اخبار و  کتاب ها و خریدکتاب با ما همراه باشید.
 

 www.fadakbook.ir

 
---